Selectie Video Projecten

Video is een vrij nieuwe discipline voor mij. Pas sinds 2012 werk ik met video. In het begin waren het werken zonder bewegende beelden . 2014 begon ik tijdens het Silent Crossing Boundaries project te filmen. Tergelijker tijd heb ik mij erbij ook in performance en dans verdiept . Mijn video werk omvat heden film, performance en animatie. Meer videos zijn te bekijken op https://vimeo.com/johannesgerard (link via de Links pagina)

______________________________________________________________________________________________________________________________

Neither Here - Nor There

Neither Here - Nor There. Het video heb ik special bewerkt voor de tentoonstelling TRANSPOSITION II

Van 11 maart t/m 09 april zal 2017 vondt in de Grote Hal van het Museum van de Nonconformist Art (St. Petersburg, Duitsland), de tweede editie van de "Transpostion II" plaats. Deze groepstentoonstelling, toonde werk van kunstenaars die ooit  aan St. Petersburg art residency programma SPAR, (Rusland) deelnamen. Door middeln van installaties, fotografie, video en performances deelten kunstenaars uit verschillende landen hun visie o "thuis"  vor hun betekend in de wereld van vandaag.

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

Selectie van twee videos Floating Worlds Project

________________________________________________________________________________________________________________

Selectie van twee videos Silent Crossing Boundaries Project