SAMENWERKING & INTERDISCIPLINAIRE PROJECTEN

Deze projecten omvatten videowerken, performance , workshops, installatiewerk en zijn uitsluitend in samenwerking ontwikkeld

 

Ik heb onder meer gewerkt aan verschillende projecten met de Taiwanese solodanseres Tsai Hsin-Ying (Silent Crossing Boundaries en Floating Worlds), inclusief performance en video. De Taiwanese performancekunstenaares Kao Yu-I nam ook deel aan het Crossing Boundaries Project. Videowerken Surise Memories, Knife - Relation !, Sorrow en de photoseries Nighthawks werden onder andere gecreëerd in samenwerking met Silent Crossing Boundaries en Floating Worlds. 

Met Wiebke Kahn heb ik in Berlijn een reeks voornamelijk video performance gemaakt en de performance peel-off. In de zelfde stad heb ik dergelijk met Gabi Heinrich aan verschillende fotoseries gewerkt.

Het schoolproject Here & Now (Hier&Nu) ontwikkelde ik met gediplomeerde theaterpedagoog Denise Dröge uit Berlijn. In St. Petersburg, Rusland, werkte ik met de theatergroep DFT STAGE aan het project Anticipating You. Het project omvat de video's Anticipating You, Night, Street, Lantern, Pharmacy and Love op basis van gedichten van Aleksandr Blok en Anna Akhmatova en afbeeldingen van het stedelijke St. Petersburg.

Tijdens het STARTAS-festival ontwikkelde en creëerde ik een performance versie van Unfolding - Unwrapped met een aantal leerlingen. Het was vergelijkbaar met Respublika! in Nicosia, waar ik spontaan met het publiek een andere uitvoeringsvariant van Unfolding - Unwrapped in de openbare ruimte heb gecreëerd. De volgende pagina's tonen afbeeldingen en informatie van een selectie projecten